Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator websiteOver Ann Devynck | Ann Devynck

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. 

Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, werkt ze als zelfstandig coach voor particulieren , medewerkers, leidinggevenden en executives.  Daarnaast adviseert ze ondernemers bij ontwikkeling en leiderschap. Ze staat bekend voor haar mensgerichte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortastendheid en  een open, eerlijke en respectvolle aanpak liggen aan de basis van haar succes.

Biografie

Ann studeerde bedrijfsmanagement, startte haar loopbaan als payroll expert en werkte  later lange tijd als Business Manager in een Consultancy bedrijf.

Zij stuurde zeer diverse teams aan,  was eindverantwoordelijk van diverse Business Units en deed jarenlange ervaring op in het omgaan en aansturen van mensen.

Nadien werkte ze als  HR Business Partner in een mediabedrijf.

Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, richtte ze Andev Consult op in 2012. Sedertdien werkt ze  zelfstandig in de meest uiteenlopende HR en coachingsprojecten. 

Ze werd gecertifieerd ontwikkelingsgerichte coach ( www.hetontwikkelingsinstituut.be ) , verwierf via het Instituut voor Neurocognitivisme, inzicht in de neurocognitieve werking van het menselijk brein en werd in 2016 ook gecertificeerd perfectionismecoach.

Afbeelding
Over Ann Devynck
Over Ann Devynck

Samenwerking Better Minds at Work

De werking van het brein blijft haar fascineren en zorgde er voor dat ze sinds enkele jaren een intensieve samenwerking aanging met Better Minds at Work en Better Minds Coaching.   Zij werkt er niet alleen als coach, maar begeleidt ook leidinggevenden en executives in ontwikkeling en leiderschap.

Daarnaast is ze de drijvende kracht achter het loopbaancentrum van Bettermindscoaching.com en is tevens de vaste trainer voor de opleiding tot Loopbaancoach.

Better Minds at Work

 


Testimonials

Ann heeft me op een zachte en aangename manier nog meer bewust gemaakt van de zaken waar ik mee worstel. Een hele waardevolle therapie die me stapje voor stapje doet groeien en waardoor ik zowel privé als op het werk veerkrachtiger ben.
Het feit dat een objectieve partij naar je luistert, niet veroordeelt maar je de hand uitreikt, heeft me goed gedaan.
Ann fungeerde als klankbord en hielp mij met kritische vragen te stellen en te luisteren. Heel leerrijk om op een snelle manier, in een veilige omgeving met een ervaren iemand de zaken scherp te stellen. Ik kan het iedereen aanraden.
Ann is een aangename coach die je snel op je gemak stelt. Ze geeft praktische en makkelijk uitvoerbare tips en tricks. Ze heeft een luisterend oor, én geeft een vakkundige uitleg zonder te oordelen. Bovendien heeft ze een positieve overtuigingskracht om je eigen talenten naar boven te laten komen