Heb jij het lef om je eigen loopbaan zelf in handen te nemen?

  •  Je werk moet voor jou een positieve uitdaging zijn, die je plezier en voldoening geeft. Je wil stress of futloosheid achter je laten.
  • Je voelt de nood om even uit te zoomen en je te bezinnen over je toekomst. Met je lijstje energiebronnen in je achterzak kan je beter beoordelen of een job bij je past of niet.

  • Je wil stilstaan bij de waarden die voor jou belangrijk zijn, en bekijken hoe je ze een prominente plaats kan geven in je verdere beroepsleven.

  • Je hebt het lef om eindelijk uit die gouden kooi te stappen

Afbeelding
Ann Devynck - loopbaancoaching
Ann Devynck - loopbaancoaching

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken. (Confucius)

Steeds meer mensen hebben nood aan :
Een plaats waar ze zich goed voelen en zichzelf kunnen en mogen zijn
Een inspirerende werkplek waar ze hun talenten kunnen inzetten
Een omgeving waarin talenten (h)erkend en gewaardeerd worden

Brené Brown, omschrijft dit in haar boek Braving the Wilderness als BE YOU, BELONG, BE SEEN.

In loopbaancoaching werken we rond thema’s als wat wil ik, wat kan ik , wie ben ik en welke acties moet ik nemen.  We gaan op zoek naar je talenten, die er voor zorgen dat je sneller, beter en met minder inspanningen goede resultaten behaalt.

Resultaat :
Als je jezelf kunt uitleven in je passie, in een omgeving die aansluit bij wie jij bent, sta je sowieso sterker in je schoenen en beschik je over meer zelfvertrouwen, energie én mentale rust!

Thema’s die aan bod kunnen komen

  • vinden van betere work-life balans

  • hulp bij het opstellen van cv, linked in, solliciteren

  • samen zoeken naar een nieuwe uitdaging

  • helpen maken van keuzes

  • voorbereiding van gesprek met leidinggevende om de huidige jobinhoud bij te sturen

 


Wat klanten over Ann zeggen

Mijn gesprekken met Ann waren een zeer aangename en zeer verhelderende ervaring. Ze gaf me geen kant en klare oplossingen, geen boekje met welke stappen te zetten in mijn leven. Ze hield me wel een spiegel voor, die zowel de positieve als de mindere kanten van mezelf lieten zien.
Luc De Beuckelaar - loopbaanbegeleiding
Luc De Beuckelaar
Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik graag doe . Ik leerde ook dat ik mag kiezen welke jobs ik wil en dat ik niet het eerste beste moet pakken om bezig te zijn. Ik kreeg ook meer zelfwaarde.

Ann was steeds open, to-the-point, aangenaam, professioneel en weet héél goed waar ze mee bezig is.
Marc DB
De gesprekken die we gehad hebben, waren voor mij nuttig omwille van het feit dat ik inzicht heb gekregen in het nut van een functionele CV. Deze is reeds verschillende malen enthousiast onthaalt !
Wat ik ook geleerd heb tijdens de sessies is gepast reageren op jobadvertenties… wat zoeken ze effectief, wat is belangrijk en hoe ga je hiermee aan de slag.