Nood aan een klankbord of mentor?
Heeft je medewerker behoefte aan een coach?

Afbeelding
Business Coaching | Ann Devynck
Business Coaching | Ann Devynck

Executive coaching

Als ondernemer of leidinggevende sta je er vaak alleen voor.  Je krijgt weinig oprechte en constructieve feedback van de mensen rondom.   Heb je nood aan iemand die zonder belang of oordeel kan luisteren? Iemand die buiten de organisatie staat, en die met een frisse kijk een ander perspectief kan bieden?

Ik ben voor jou:

  • Een objectieve gesprekspartner voor al je zorgen, twijfels en vragen;
  • Een mentor bij het uitwerken van je business
  • Een neutrale partij bij conflicten;
  • Een klankbord

Daarnaast krijg je meer zelfinzicht in eigen leiderschapsstijl, competenties, waarden, overtuigingen en belemmeringen.

Business Coaching voor medewerkers

Bij een coachingstraject voor medewerkers wordt de coachee ondersteunt en versterkt in zijn/haar rol binnen de organisatie.  

Afhankelijk van de coachingsvraag wordt een coachingstraject op maat uitgestippeld.

Het is ook mogelijk om een vast tijdstip te voorzien binnen je onderneming voor coaching.   Zo word ik de vaste coach binnen je bedrijf, die op een vaste frequentie aanwezig is, om je medewerkers te begeleiden in hun persoonlijke groei.

Team Coaching

Wanneer een team in een impasse verkeert of weerstand biedt bij verandering, kan teamcoaching een uitweg bieden.

In teamcoaching leren mensen hoe ze met elkaar op een respectvolle en authentieke manier kunnen praten.    Ik help je team door intervisie, bemiddeling of conflicthantering om terug als team te kunnen samenwerken.

Resultaat:  
Je teamleden engageren zich om er terug voor te gaan en leren samen met verandering omgaan.

Belangrijk :  Laat spanningen in je team niet sluimeren, want dit kan soms een zware tol eisen. Medewerkers raken gedemotiveerd, ervaren veel stress en vallen uit.

Wil je een op maandelijkse basis een vaste coach in je bedrijf , waar iedereen op spreekuur kan komen om zich te laten coachen in zijn eigen ontwikkeling?   

Contacteer me

Wat klanten over Ann zeggen

Ann was voor mij een daadkrachtige en ervaren gids die erin geslaagd is me een beter inzicht in wat voor mij belangrijk is in een werksituatie, waardoor ik dit duidelijker kan formuleren in gesprekken met mijn leidinggevende
Piet Haerens - CEO
Piet Haerens - CEO
Ann is een warm, gedreven en attent persoon. Zij is op zoek naar wat positief is als kracht voor waardengedreven gedrag. Ze is een coach die niet oordeelt en snel tot de essentie komt, patronen herkent. Ze brengt je onbewuste overtuigingen die je beperken aan de oppervlakte. Ik heb Ann ervaren als een coach die durf etaleert en lef heeft om je een spiegel voor te houden wanneer nodig. Ann heeft me mijn passies en creativiteit laten herontdekken en me de weg getoond om te kiezen voor wat echt waardevol is vanuit mijn sterktes.
Liesbeth S.
Mijn coach verraste mij door haar snelle en gevatte analyses. Ze heeft me geleerd om zelfzorg en doelgerichtheid op een onbewuste manier samen te laten werken, de resultaten van haar aanpak kon ik direct voelen. Ann is correct, straalt van energie en haar milde meelevende ingesteldheid is exact wat ik nodig had.
Magda H.
Mijn gesprekken met Ann waren een zeer aangename en zeer verhelderende ervaring. Ze hield me wel een spiegel voor, die zowel de positieve als de mindere kanten van mezelf lieten zien, en ik geef toe, dat prikte soms even. Inzicht in jezelf krijgen is moeilijk en soms wat pijnlijk. Ann legde ook steeds veel nadruk op mijn positieve kanten. En na de gesprekken voelde ik me ook steeds optimistisch gestemd. Ik moet dus besluiten dat Ann mijn werkpunten zeer professioneel heeft aangepakt. Er was nooit een bittere nasmaak na onze gesprekken, integendeel.
Jean Lauwers - Business Coaching
Jean Lauwers
Ann is duidelijk iemand die veel troeven bezit en die deze discreet maar efficiënt weet te gebruiken.
Als coach combineert Ann een informele stijl met zeer veel empathie. Dit levert niet alleen boeiende gesprekken op of een “feel good moment” maar vooral zéér concrete voorstellen en oplossingen. Top coach !
Ann VG
De aanpak is top! Er wordt naar je geluisterd en de juiste vragen worden gesteld waardoor je inzichten krijgt over hoe het anders kan. Bij een coach is bet heel belangrijk dat je 100% jezelf kan zijn en dat je alles kan zeggen en vragen. Er mag geen remming zijn. Bij Ann had ik dat gevoel helemaal. Blijf zoals je bent, je bent top!