Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. 

Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, werkt ze als zelfstandig coach voor particulieren , medewerkers, leidinggevenden en executives.  Daarnaast adviseert ze ondernemers bij ontwikkeling en leiderschap. Ze staat bekend voor haar mensgerichte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortastendheid en  een open, eerlijke en respectvolle aanpak liggen aan de basis van haar succes.

Biografie

Ann studeerde bedrijfsmanagement, startte haar loopbaan als payroll expert en werkte  later lange tijd als business manager in een Consultancy omgeving.

Zij stuurde zeer diverse teams aan,  was eindverantwoordelijk van diverse business units en deed jarenlange ervaring op in het omgaan, aansturen van mensen.

Nadien werkte ze als  HR Business Partner in een mediabedrijf.

Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, richtte ze Andev Consult op in 2012. Sedertdien werkt ze  zelfstandig in de meest uiteenlopende HR en coachingsprojecten. 

Ze werd gecertifieerd ontwikkelingsgerichte coach ( www.hetontwikkelingsinstituut.be ) , verwierf via het Instituut voor Neurocognitivisme, inzicht in de neurocognitieve werking van het menselijk brein en werd in 2016 ook gecertificeerd perfectionismecoach.

Afbeelding
Over Ann Devynck
Over Ann Devynck

Samenwerking Better Minds at Work

De werking van het brein blijft haar fascineren en zorgde er voor dat ze sinds enkele jaren een intensieve samenwerking aanging met Better Minds at Work en Better Minds Coaching.   Zij werkt er niet alleen als coach, maar begeleidt ook leidinggevenden en executives in ontwikkeling en leiderschap.

Daarnaast is ze de drijvende kracht achter het loopbaancentrum van Bettermindscoaching.com en is tevens de vaste trainer voor de opleiding tot Loopbaancoach.

Better Minds at Work

 


Testimonial

Afbeelding
bedrijfscoaching - testimonial
bedrijfscoaching - testimonial